Selecteer een pagina

Proefbedrijf

Wij testen niet op dieren van anderen.
Elk nieuw ingrediënt of product wordt eerst
nauwkeurig getest in ons proefbedrijf.

Het proefbedrijf werd na de bouw van de nieuwe fabriek sterk uitgebreid. Het is een gesloten varkensbedrijf. Met een maximale capaciteit van 400 zeugen, 1800 biggen, en 5000 vleesvarkens. Al de geproduceerde biggen worden grotendeels in eigen beheer grootgebracht. De praktijk en theoretische ervaring/kennis die hier opgedaan wordt is enorm groot.

Dit kent zeer veel voordelen om de varkensvoeders goed te begrijpen als firma. Zo kan de firma eigenhandig ondervinden wat het resultaat is van bepaalde ingrediënten en wat de mogelijke problemen kunnen zijn. Zo testen we nieuwe voeders of nieuwe ingrediënten altijd eerst uit op eigen bedrijf voor ze naar de klanten gaan. We testen niet met de dieren van andere. We zijn rotsvast overtuigt dat dit een grote meerwaarde levert aan het produceren van de voeders.

Ook hier is de klant welkom met vragen of problemen. We zijn zeer open naar de buitenwereld om zo de klant het best te begeleiden in hun proces van varkenskweken.

Voeders op maat

Ook het produceren van voeders op maat is bij voeders Vanhaecke geen probleem. Vaak komt de vraag om bepaalde formules of ingrediënten aan te passen of een volledig eigen voeder te produceren.

Voeders Vanhaecke is een klein open bedrijf waar vragen vrij staat. Wij zullen u begeleiden in het maken van deze nieuwe formule, zodat alle nodige ingrediënten aanwezig zijn, hierdoor maken we samen een kwalitatief goed voeder voor de klant. Met deze service kan voeders Vanhaecke 100% inspelen op de behoeften van u dieren.
Wenst u te testen met een bepaald voeder, kunt u ook terecht bij Voeders Vanhaecke.

Voeders Vanhaecke begeleid u door heel de testperiode en evalueert het voeder samen met de veehouder. Uiteraard worden formule en de mogelijkheden door Voeders Vanhaecke voorafgaand uitgebreid bestudeerd door vakmensen.
Het maken van voeders op maat is een zeer sterke troef bij Voeders Vanhaecke. Echter vragen we wel om een minimale oplage te bestellen, voor meer informatie kunt u altijd bij ons terecht.